Hur går det till?

Hur går det till?

Först bestämmer du vilket paket du är intresserad av. När du klickar på Beställa-knappen kommer du till en sida där du fyller i dina kontaktuppgifter. Där fyller du också i alla uppgifter du känner till om utgångspersonen, det vill säga den person som vi ska börja vår forskning ifrån.

Strax efter att du skickat iväg din beställning kommer du få bekräftelse via e-post av oss. Så snart som möjligt, oftast inom ett dygn, får du ytterligare ett mail då vi gjort en första kontroll på utgångspersonen för att se om uppgifterna är tillräckliga för att gå vidare och påbörja den egentliga forskningen. (Om de inte är det och du inte kan göra kompletteringar kan vi inte åta oss uppdraget och då uppkommer heller ingen kostnad för dig).

När arbetet är klart meddelar vi dig och du har då möjlighet att skicka oss eventuella foton som du vill ha med i släktträd och krönika.
Därefter får du en faktura på uppdraget och så fort betalningen nått vårt konto postar vi din leverans. Du kommer att få den både per mail och i fysisk form.

GÅ TILL VÅRA PAKET