Våra paket

Prova på

Det här passar dig som vill ha namn och datum på dina förfäder men som inte är intresserad av en utförlig släktkrönika. Den här produkten innehåller ett släktträd och en rapport med 3 generationer exklusive startperson, alltså totalt 15 personer. Släktträdet och rapporten erhåller du via e-post i PDF-format.

1 500 kr
BESTÄLL

Small

Paket Small passar dig som är intresserad av dina mor- eller farföräldrar och generationen dessförinnan. Eller dig som vill ge din mor, far eller kanske mormor en rolig, snygg och spännande present.

I paketet ingår ett släktträd med 3 generationer plus startpersonen alltså totalt 15 personer. Har du foton på en eller flera personer så kan vi lägga in dem i trädet och göra det ännu mer personligt.

I paketet ingår också en släktkrönika där varje person har en egen liten biografi. Biografin kan vara längre eller kortare beroende på vad som hänt och hur mycket information som går att få tag på. Vi bifogar också bilder på födelse- och dödsanteckningar från kyrkböckerna. Allt material levereras i PDF-format via e-post.

3 500kr

Medium

Paket Medium är ett mycket prisvärt paket. Du får en god inblick i dina förfäders öden från (det beror på vem du väljer som startperson) ca början av 1800-talet och framåt.

I paketet ingår ett släktträd med 4 generationer plus startpersonen, alltså totalt 31 personer. Har du foton på en eller flera personer så kan vi lägga in dem i trädet och göra det ännu mer personligt.

I paketet ingår också en släktkrönika där varje person har en egen biografi. Förutom allt som ingår i Paket Small berättar vi här också om barn som respektive familj fått, barn som inte är i direkt nedstigande led får dock ingen egen biografi. Vi bifogar också bilder på födelse- och dödsanteckningar från kyrkböckerna. Allt material levereras i PDF-format via e-post.

12 000kr

Paket Large

Detta är vårt mest kompletta paket. Om du beställer Large försäkrar du dig om att få så mycket information som finns att uppbringa om din släkt. Beroende på när startpersonen är född så sträcker sig detta paket ofta till mitten av 1700-talet, strax innan Gustav III besteg Sveriges tron och Carl Michael Bellman skrev Fredmans epistlar.

I paketet ingår ett släktträd med 5 generationer plus startpersonen, alltså hela 63 personer. Trädet kommer vara i storformat som blir en fantastisk tavla om du väljer att rama in det. Har du foton på en eller flera personer så kan vi lägga in dem i trädet och göra det ännu mer personligt.

I paketet ingår också en släktkrönika där varje person har en egen biografi. Förutom allt som ingår i Paket Medium får alla barn i respektive familj sin egen biografi med redogörelser om giftermål och barn. Det innebär att du får en krönika som täcker flera hundra personer. Vi bifogar också bilder på födelse- och dödsanteckningar från kyrkböckerna. 

45 000 kr
BESTÄLL

Exempelkrönika

Nedan kan du bläddra i en krönika för att få en känsla av vad du kommer att få. Exemplet är från en Large-krönika men alla krönikor är upplagda på samma sätt och det är bara antalet personer som varierar utifrån vilket paket du väljer. (Observera dock att vid “prova på” paketet så ingår inte biografier).